CUP v MESTU, na Muzčevi ulici 7 v Izoli sprejema manjše predmete za vsakdanjo rabo in sicer:

OBLAČILA, ki naj bodo dobro ohranjena, čista in v dobrem stanju – taka, kot bi si jih želeli tudi sami dobiti. Sprejemamo ženska, moška in otroška oblačila. Med MODNE DODATKE sodijo: čevlji, torbe in torbice, pokrivala, pasovi, nakit, ročne ure in očala.

Med KUHINJSKE PRIPOMOČKE sodijo: krožniki, skodelice, pribor, lonci, porcelan, mali kuhinjski aparati, predpasniki, prti in vse, kar pripomore k pripravi slastnih in zdravih obrokov.

ŠPORTNA OPREMA, od rolerjev do koles, uteži, dresov in ščitnikov. Vsi pripomočki, ki omogočijo zdrav življenjski slog naj bodo v dobrem stanju in čisti.

V CUP-u v mestu sprejemamo zgolj MAJHNO POHIŠTVO zaradi prostorskih omejitev: stolice, male mizice in omarice, dobrodošle pa so tudi luči, slike, vaze in ostali dekorativni program, ki lahko sivo stanovanje prelevi v topel dom.

V CUP v mestu lahko prinesete vse vrste IGRAČ od plišastih igrač do Barbik, od sestavljank do pametnih igrač. V CUP-u v MESTU sprejemamo tudi vso otroško opremo kot npr. vozičke, stolčke in nahrbtnike. Večje igrače, kot npr. vrtna igrala sprejemamo v enoti CUP na Zbirnem centru.

V CUP-u v MESTU sprejemamo tudi KNJIGE.

Uporabnike vabimo, da prinesejo čiste in nepoškodovane predmete (oblačila naj bodo tudi zlikana) ter jim tako omogočijo nadaljnjo uporabo.

Oddaja manjših predmetov v enoti CUP v MESTU je na voljo za vse prebivalce obalnih občin ter tudi za tuje obiskovalce.

Oddaja večjega rabljenega predmeta

Oddaja večjih rabljenih predmetov, kot npr. pohištvo, bela tehnika, televizorji, se izvaja na enoti CUP – Zbirni center in je namenjena izključno uporabnikom storitev ravnanja z odpadki v občini Izola. Rabljene predmete lahko na zbirni center pripeljete osebno, vsak delavnik med 8. in 15. uro.

Z izpolnitvijo spodnjega obrazca omogočite predmetom večjo vidljivost in sledljivost.

Vsaka fizična oseba, ki je plačnik storitev ravnanja z odpadki v občini Izola, ima možnost dvakrat-letno brezplačno naročiti zabojnik velikosti 5m3 za odvoz kosovnih odpadkov.

Oddaj večji rabljen predmet

  • Max. file size: 2 MB.
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.